Jos joskus joku ihmettelee miksi meillä on kuvia pääasiassa vaan Aatusta...  no, se johtuu ihan siitä, että Aappo on linssilude ja meitin Itsku taas hyökkii pussailemaan sitä kuvaajaa. Kuvissa näkyy joko Vimpulan häntä tai kylki... 

 

 

Mua kyllä ujostuttaa...

Surkian näköinen kaveri... Vinssi on komennettu pysymään paikallaan kuvaamisen ajan.  Reppana toista... 

 

Kummitus Winssi... "Mää hyökkään sun kimppuun"   Itskun lempipaikka on nukkua takapihan oven edessä verhon takana piilossa. Ja uskokaa pois verhot on vielä toistaiseksi pysyneet ikkunassa...vaikka saavat kyllä välillä semmosta haipakkaa.

Itsku rokkaa...on ulos lähdössä. Ketkupolkka on joka kerta ohjelmassa ennen ulos lähtöä. Aikansa vimmaa, napsauttaa istumaan, laitetaan valjaat ja talutin, Itsku painuu pötkölleen pää tassujen päällä ja on maansa myyny, pitkästyy odottamiseen. Kun ollaan lähtöaikeissa Vimpula tökkii nokallaan oven kahvaa ja tönöttää nokka kiinni ovessa. Oma rituaalinsa se on tuokin...

Ensin vähän kuovitaan...näin...

ja sitten tassut kohti taivasta... ja, kun vähän ketkuaa...liukaa mukavasti alas...ja taas ylös... Aappo on reilusti yli 7 veeeee....mutta nuori mieleltään... juup! Tätä mäenlaskua Aappo on harrastanu aina. Ja kuulkaa jaksaa uudestaan ja uudestaan....näyttää olevan aina yhtä mukavaa!

Itsku on päättäny tehdä arkeologisia löytöjä... "Se on täällä jossain..."      Aatun laskiessa mäkeä, Itsku tonkii ja touhuaa omiaan. Välillä tekee syöksyjä lumihankeen ja on metsästävinään jotakin...ja taas tongitaan. Itsku on leikkisä nuorimies...välillä pitää muka haukahtaa vastaan tuleville koirille. Ja olen muuten huomannut, että osaa ällyttää toisia riehumaan muka syöksyillään. Toisen höynättyään räkyttämään tämä sankari nostaa nokan korkealle ylös ja lähtee pökittämään häntä heiluen ja hyvin, hyvin onnellisena. Tulipahan päivän urotyö tehtyä.

Ukkoa odotellessa kaupasta... Ei voi seistä maassa vaan täytyy koluta joka lumivuori ja sieltä tähystää...

Kreivi Räkäpää...  Aappo lenkin jälkeen. Itsku yleensä tiskaa Aatun pärstän puhtaaksi. Aatu jomottaa paikallaan silmät kiinni ja Vimpula puhistaa... Aatu taas vuorostaan tiskaa Winssin tassut, saatta joskus pissiä lirahtaa tassuille. Tuo tähtäily puunjuureen ei vielä aina osu kohilleen, joskus omat kintut on harmillisesti edessä. Eihän nyt voi mitään jos lumipaakku tai joku roska pyörii maassa. Se on kuulkaa heti hyökkäys valmius oltava kohillaan...ei nyt pissaamiseen jaksa keskittyä liikaa. Sitte ihmetellään, mitenkäs se nyt näin...tassuja käännellään nokan edessä ja haistellaan. Saatetaan jopa mammaakin katsoa sillai syrjäsilmällä, syyttävästi. Aatu on siis "rientänyt" naperon avuksi. Pojat on vissiin päättäneet tuon suihkun välttämiseksi yrittää tehdä mitä vaan.

Näyttäis yhteistyö ja avunanto sopimus toimivan näillä kaveruksilla...