Reissussa rähjääntyy...ainakin itse kehäkettu on väsynyt. Näyttelyt meni Aatulla hyvin. Herra osasi käyttäytyä eikä tällä kertaa edes räkytyttänyt. Sehän on aina positiivista se! Vaikka kehän laidalla jouduttiin odottelemaan jonkun aikaa, jaksoi Aatu istuskella ja seurata vilskettä. Tuomarina oli Riitta Lahtovaara. Näyttely pidettiin Kajaanissa, Pallohallissa. Aatu kilpaili käyttöluokassa. Jarin esittämänä.
Niin, näyttely meni muuten oikein hyvin, mutta hampaiden tarkistamisesta ei meinannut tulla loppua. Tämä poistettu hammas tuotti laskijalle ongelmia. Aikaisemmilta kerroilta ei kokemusta hampaan poiston jälkeen. Ottaen huomioon, että poistetusta poskihampaasta on toimitettu eläinlääkärin todistus kennelliittoon ja vielä kyseinen lappu oli toimitettu kehätoimitsijalle ennen kehän alkua. Joka tapauksessa tuomarilla ei ollut tietoa koko lapusta, ennen kuin asiasta mainittiin. Aatun suusta löytyi lopulta tarvittava määrä hampaita, ylhäältä jopa 7 etuhammasta.  Onhan siitä ollut maininta tietokannassa jo pitkän aikaa, ettei tullut yllätyksenä. 
Aatu sai muuten hyvän arvostelun, KÄY, EH, KÄK3. Cool  Aatun kilpakumppanit oli -06 -07 syntyneitä nuoria, komeita koiria. Ei paha tulos "vanhukselta".

Aatun arvostelu:
" Erittäin hyvän tyyppinen. Maskuliininen. Hieman pitkä runkoinen uros. Kaunis pää,
hieman kookkaat huulipussit. Oikealta ylhäältä puuttuu P4, josta eläinlääkärin todistus.
Yläleuassa 7 etuhammasta. Hyvä kaula. Säkä saisi olla korostetumpi. Hyvä ylälinja, täyteläinen runko. Hieman pitkä lanne-osa. Tasapainoisesti kulmautuneet raajat. Kauniit sivuliikkeet. Luonne ok. Karvanlaatu ok."

Tuomari oli vielä Jarille maininnut, että jos säkä olisi ollut korostetumpi, olisi tulos ollut ERI. Siinäpä haastetta.


Kehä alkamassa. Aatulla on mukavaa...


Aatun poistettu poskihammas tuotti päänvaivaa. Hampaita laskettiin ja
tutkittiin turhan pitkään.



Ja niitä Aatun hampaita syynättiin liiankin kanssa. Aatu kyllä jaksoi tosi hyvin olla paikallaan ja syynäyksen kohteena. Loppujenlopuksi purukalusto läpäisi tarkan syynin.


Ja tottahan Winssille ostettiin iso luu tuliaiseksi. Nauru Taitaa Winssin vuoro olla seuraavalla kerralla osallistua myös kehäkettuna pyörimiseen...missä ja milloin, vielä emännällä työn alla...