Syksy on virallisesti saapunut... Tätä vuodenaikaa ainakin meidän perheessä on odoteltu jo pitkä tovi. Pihatyöt on tehty ja marjat poimittu, nyt on aika keskittyä vain poikiin ja tipuihin.

Meillä tipu-aika starttasi virallisesti viime viikonloppuna. Winssille kerta oli ensimmäinen vaan konkari Aatu on jo vanha tekijä. Vaikka saalis jäi saamatta, täytyy Aatulle antaa "pisteitä" ahkerasta hausta ja innostuksesta. Vanhemmuuttaan on kaveri saanut jopa järkeä, eikä unohda ohjaajaa kokonaan vaan jopa näyttäytyy aina välillä. Iloisesti haukkuen Aatu löysi hirvet, tipujen puuttuessa. Kai kaveri tuumaili, että samapa tuo mitä löytyy, kunhan nyt jotakin. ;-)
Winssikin pääsi kokeilemaan kykyjään. Täytyy kyllä ihmetellä, miten erilaisia nämä kaverukset on. Vaikka vauhti oli kova, laajat kaaret ja into mitä loistavin, muisti kuitenkin emännän mukana olon. Hienoa, sanon minä. Pienistä asioista on osattava iloita. Meillä, kun ei tätä harrastusta oteta hampaat irvessä tai pakko pullana. Nautitaan luonnosta ja yhdessäolosta. Saalis on plussaa!

1918025.jpg
 Pojat palaverissa, mistä löytyy tipuja?

1918024.jpg
   Kaunista...

1918037.jpg
Isäntä ja ne hel...in hirvikärpäset!!  Aatu on totinen...eväsrepun vartiointi on tarkkaa hommaa.

1918027.jpg
 Ööö...hienosti käyttäytyvät Winssi ja Aatu!

1918031.jpg
Urhoolliset metsästäjät

     Pojat valmistautuvat parhaillaan tulevaan viikonloppuun, lihakset rentoina ja turhia paineita
     ottaen. Metsässä kirmaaminen on mukavaa ja hauskaa. Maittavia eväitä unohtamatta.
     Kaikille oikein riistarikasta syksyä !! Nautitaan hienoista hetkistä...