Winssi on jatkanut pellolla reenimistä ihan normaalisti Aatun sairastelusta huolimatta. Kyllä mieltä lämmittää tämän nuorukaisen kehittyminen. Tänä aamuna pellolta löytyi peltopyyparvi kahteen otteeseen, joille Winssi tapaili kovastikin seisontaa. Peräänmenoa ei tapahtunut, mikä sekin on hieno asia. Haku muistuttaa jo kovastikin isojen poikien tyyliä. Ei kuitenkaan unohda ohjaajaa, muistaa pitää huolen. Voisi jopa luulla Winssin pitävän juoksusta, on sen verran kevyttä ja vauhdikasta meno. Silmät loistaa joka pellolla käynnin jälkeen. On jopa oppinut tunnistamaan tien, laulu alkaa jo hyvissä ajoin ennen auton pysähtymistä. Muuten kyllä molemmat sankarit osaavat matkustaa autossa rauhallisesti.

 

Kotipihalla otettu kuva Winssistä. Kovasti on kasvanut, vaikka on muuten hoikka poika. Winssi on kyllä kiltti, oikea mamman poika.

Sivukuvaa yritin ottaa, mutta eihän sitä malteta paikallaan pysyä.

Kaverukset Aatu ja Winssi. Välillä jopa mahdutaan samalle petille. Mukavan lämmin paikka, ahteri pitää aina tällätä patteriin kiinni...

Edellisellä kerralla löytyi kuollut supikoira eli linturosvo tiensä päässä.


Aatun kuulumisia:

Tassu näyttää jo paremmalta. Aatu ei onnu enää tassua. Antibiootit on sen verran voimakkaita, että väsynyt Aappo kyllä on. Kipulääkettä saa ainoastaan yöksi. Päivällä meno on sen verran vauhdikasta ettei näytä kipuja olevan. Kipulääke on sen verran vahva, Aatu on ihan muissa atmosfääreissä lääkken oton jälkeen. Yöksi saa sen vuoksi, koska tassu pitää illalla puhdistaa ja hoitaa.

Sairasloman Aatu on ottanut ehkäpä liiankin tosissaan. Silmänisku Aamulla tämä meitin potsku köllöttelisi pitkään. Winssi on taas iloinen veitikka aamuisin. Ensimmäisenä herättyään menee Aatua herättämään ja siitäkös Aappo vetää herneen nokkaan. Ja mielellään aamupala ensin, sen jälkeen voi ulosmenoa jopa miettiä. Kun tuo Winssikin olisi yhtä perso ruoalle ja kaikille herkuille.

 


Olen laittanut linkkejä uusiksi. Eivät päivityksen jälkeen oikeen toimineet. Lisännyt Meidän poppoo linkin, jossa voi seurata seropi Rexun seikkailuja. Lisäksi lisäsin kuvan aikaisempaan kirjoitukseen.