Niinhän se on... työ haittaa välillä vapaa-aikaa. Tahtoo blogeilu unohtua sihteeriköltä eikä sitten jälkikäteen muista mitä kommelluksia pojat touhuaa.

No, ainakin Aatu pyörähti kehässä Torniossa. Tuloksena erinomainen. Tuomaria en jaksa muistaa, vaihtui kuitenkin eriksi kuin mitä olisi pitänyt olla. Muuten meni kyllä hyvin. Aatu sai hyvän arvostelun ja osasi jopa olla suurempia koiruuksia tekemättä. Tuliaisia Winssille piti tietty ostaa!

Winssi on kova poika liekkuja keräämään. Viime viikolla emännän sairastellessa flunssaa, toi pihalta tuliaisia, pitkä komea liekku etuhampaista roikkuen. Häntä heiluen ja silmät loistaen pudotti tämän multaisen otuksen emännän jalkoihin ja tapitti silmät loistaen mammaa! Lähti muuten liekku aika nopsaa pihalle, kukkapenkkiin. Taisi lahjan tuoja tykätä kyttyrää...

Ja koska meillä keittiö on vielä hiukan vaiheessa, tavaraa ja laatikoita riittää. Pojat kyllä vauhdittaa tätä turhasta "roinasta" eroon pääsemistä. Tonkivat sen kun kerkiää ja tuhot onkin sitä luokkaa. Ylimääräsiä servettejä ei esim. meillä enää ole. Tupperwaret saa kyytiä, kukapa niitä kaipaa? Eihän ne onneksi maksa maltaita!?! Mukavintahan tässä on se, että varsinkin Winssi on kova poika ruuskaamaan. Suljetut ovet eivät ole este vaan pieni hidaste. Näppärä poika, auttaa Aatua pääsemään niin porttien kuin ovien läpi aukaisemalla ne ketkessä. Ja nämä veitikat, kun pääsevät yhdessä touhuamaan niin, voi pojat! Siinä touhussa on järkikulta lomalla!!

Kokeet uhkaavasti lähestyy. Emäntä on sairastelusta huolimatta istunu mietintä myssy päässä ja pohtinu mitäpä vimpulan kanssa seuraavaksi. Tottelevaisuutta, noutoa...siinähän sitä riittämiin. Pillin kanssa ja ilman. Osa kertaamista, osa opitun reenailua. Eiköhän tämä tästä! Isännän epäröinnistä huolimatta...HÖH!