Metsästyskausi on meilläkin sitten avattu oikein mallikkaasti. Muutama päivä aikaisemmin, saatiin Aatulle teeri. Aatulla oli todella hieno riistatyö, josta tipu saatiin. Ja nyt eilen saatiin Winssille hienolta seisonnalta komea teeri.

Winssi seisonnalla...

Onko se strutsi? Winssin tipu.

Jännä huomata poikien eroja samanikäisinä. Aatulla tahtoo vieläkin olla metikössä laajat kaaret. Winssi käy ihan mukavasti hakureissuja, mutta muistaa pitää kontaktin ohjaajaan. Tämä seisonta oli rauhallinen ja malttia tällä kaverilla on kyllä. Ei kiirehtinyt saaliin perään, vaikka Aatu tuli lähelle. Malttoi mielensä ja jatkoi työtään.

Loppu ajan mitä metikössä oltiin, muisti Winssi käydä tarkistamassa onko tipu varmasti tallessa. Nokalla piti käydä tökkimässä, kun tipu roikkui ukon repussa. Nyt, kun tipu on roikkumassa takapihalla vaatii Winssi päästä katsomaan tipua. Molemmat seisojapojat tojottaa tipun alla ja pitävät huolen ettei vaan häviä.

 

Lintukato näyttää korjaantuvan pikku hiljaa. Teeriparveja on näkynyt useampia.

Ja nyt, kun ilmatkin ovat viilenneet saa hirvikärpäsiltäkin olla suht rauhassa. Harmi vaan, kun tämän vuoden linnustuskausi loppuu lyhyeen.