Perjantaina tulimme tänne Rovaniemelle näyttelyyn. Nyt on kierrelty ja kaarreltu kaupunkia poitsujen kanssa. Kävipä pojat tutustumassa mm. Napapiiriin sekä Lordi- aukioon. Aatun kanssa on täällä käyty aikasemminkin muutama vuosi sitten.
Näyttelyssä meni hienosti. Tuomarina oli Kurt Nilsson. Aatu sai EH, käyttöluokassa. Winssi hyvän junioriluokassa, tosin täytyy ihmetellä kommenttia pieni uros. Kovasti kehottaa kehittymään. No, kaitpa se junnu kehittyy. Kuitenkin kaikin puolin meni näyttelyssä mukavasti.

Tässäpä perjantaina otettuja kuvia väsyneistä matkamiehistä. Reissussa rähjääntyy... Pojat, kun saivat otettua nokkaunet päiväseltään niin yölläpä sitten rokattiin. Nukkumaan päästiin puoli 3, kun oli ensin käyty vielä ulkosalla vesisateessa käppäilemässä molempien kanssa erikseen.

Aatu tirsoilla...
1664790.jpg

Isäntä ja sen koira
1664801.jpg

Tirsojen jälkeen olikin mukava käpytellä pitkin Rovaniemen katuja. Koska hotelli oli ihan Kemijoen varressa, piti pojista ottaa kuva tipuja ihastelemassa.
1664836.jpg

Aatu kehässä. Mamman komea poika!
1664822.jpg

Winssi kehässä. Mamman kaunis poika!
1664812.jpg

1664805.jpg

Pojat jaksoi rauhassa odotella omaa kehävuoroa. Aatu on taas bongannu puusta mitä lie. Winssi seuraa tapahtumia ympärillä. Emäntä vahtaa ihan omiaan.

Ja sitten Joulupukin valtakunnassa. Tottahan siellä piti ensin kauppoja koluta. Ja ehkäpä ostaakin jotakin... Kuten Marimekkoa, maistiaisia ja kultakoruja.
1664829.jpgNapapiirillä poikien kanssa. Pojat taisi kuitenkin innostua enemmän oravasta puussa, kuin tästä arctic circle:sta.
1664830.jpg

Huomenna pakataan auto ja käännetään nokka kohti kotia. Vaikka on ollut mukava reissu, on mukava päästä kotiinkin. Pojista ainakin, herkkuja syömään!!!